Job

Lige nu søger vi en fysioterapeut, som vil arbejde tirsdag 9.30-18, onsdag 7.30-16, torsdag 9.30-18 samt evt. fredag eftermiddag.
Vi er ialt 6 fysioterapeuter, som tilbyder faglig sparring og god stemning. Alle har forpligtet sig til løbende at videreuddanne sig indenfor klinikrelevante områder.
Vi søger en selvstændig indlejer altså med eget cvr. nummer, som primært kommer til at arbejde udenfor ydernummer med kommunens sundhedsordning. Det drejer sig både om individuel behandling og evt. holdtræning på klinikken.
Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, være serviceminded, være god til at organisere og planlægge din egen arbejdsdag.
Vi har ikke sekretær, så du skal være indstillet på at tage del i dét arbejde, som en sekretær ville tage sig af. Det afspejles i provisionen, som svarer til 40 procent af normal takst indenfor overenskomsten med den offentlige sygesikring.
Kontakt klinikken på: 43 99 25 08
Information til stillingsopslag: Klinikken har igen helt normal tilgang af patienter efter nedlukning i foråret. Udover de påkrævede hygiejnetiltag, så går vi lidt udover Sundhedsmyndighedernes anbefalinger; både patient og fysioterapeut benytter mundbind/og eller visir samt evt. handsker under den individuelle behandling. Vores holdsale og træningsfaciliteter er store nok til, at der kan holdes nødvendig afstand. Vores patienter er glade for den ekstra sikkerhed. Vi har normal omsætning igen.