Individuel træning

Når og hvis træning er en del af din behandling, så benyttes faciliteterne hos SATS, som vi har direkte adgang til via en dør fra fysioterapien.

Hvis du aldrig har trænet før, så vær ikke nervøs for at træne blandt fitnessmedlemmer. De arbejder jo også på at forbedre deres kropsfunktion – ligesom dig :-) Vi møder stor venlighed fra fitnessmedlemmer og personale – overfor os og vores patienter.

SATS har en afdeling “kun for kvinder”. Hvis du ikke har lyst til at træne blandt mænd, så kan du også som træningspatient – og kvinde – vælge denne afdeling.

Hvis du og fysioterapeuten bliver enige om at træne som led i behandlingen, så får du først en grundig instruktion af din fysioterapeut. Herefter får du et adgangskort til SATS, hvorpå det fremgår, hvornår du har den næste behandlingstid hos din fysioterapeut. Du kan kun træne frem til næste behandlingstid, hvor vi sammen laver status på effekten. På den måde sikrer vi os som fysioterapeuter, at vi følger op på din træning under hele behandlingsforløbet.

Det kaldes “opfølgende træning”, når du træner selv. Du udfylder en seddel i fysioterapien og lægger i vores reception, hver gang du træner. Vi afregner din opfølgende træning sammen med næste behandling. Du kan træne 3 gange for samme beløb, som én behandling koster, se evt. mere om priser.

Når du træner i SATS skal du huske indendørs sko og træningsbukser. Husk også gerne et håndklæde, hvis du sveder meget samt en flaske vand. Du kan omklæde i SATS og tage bad. Der er skabe til dit tøj, som kan låses af. Hvis du ønsker at benytte et skab, så husk en hængelås.

Hvis du kunne tænke dig at benytte wellness i SATS – så kræver det et medlemskab til SATS.