Behandlinger

Første konsultation

Når du skal til første konsultation, så bedes du medbringe sundhedskort, penge eller dankort til betaling samt et stort håndklæde eller et lagen til at dække briksen. Under første konsultation får du og din fysioterapeut en grundig dialog omkring årsagen til din henvendelse. Du bliver undersøgt, behandlingen startes op, og der bliver lagt en plan for det videre forløb.

Om behandlingen

Patienter henvender sig til klinikken af mange årsager. Det kan være belastningssmerter, nedsat bevægelighed, hypermobilitet, nedsat styrke og balance osv. Vi behandler alle lidelser i bevægeapparatet med det formål, at patienten får så god en fysik som muligt. Vi bruger forskellige behandlingsteknikker, og vi inddrager altid patienten aktivt i forløbet.

Behandlingen foregår i lukkede behandlingsrum. Ved superviseret træning og holdtræning benyttes det tilstødende fitnesscenter, SATS, som vi har direkte adgang til.

Vores behandlingsmetoder varierer fra person til person og fra behandling til behandling i målet på at opnå den bedste effekt. Vi benytter manuel terapi (mobilisering af led, vævsbehandling), el-terapi (blandt andet ultralyd), tape, individuelt tilpasset træning, holdtræning – og ikke mindst rådgivning.

Vi tilbyder også shockwave, akupunktur, ultralydsscanning og Formthotics-såler, hvilket er ekstra ydelser, som kan købes selvstændigt eller som supplement til en igangværende behandling.

Idrætsfysioterapi

På mange områder adskiller idrætsfysioterapi sig ikke fra “almindelig” fysioterapi, da formålet i begge tilfælde er at få kroppen til at præstere maximalt.

Særligt for idrætsfysioterapi er, at vi kan tilrettelægge grundtræning med overførselsværdi til en specifik idrætsgren. Dette gælder både, når indsatsen har til formål at fremme den sportslige præstation men også ved genoptræning efter en skade.

På klinikken kan man blive ultralydsscannet, så det er muligt at vurdere omfanget af en skade.

Vi tilbyder foredrag til idrætsklubber om skadesforebyggelse og akut skadesbehandling.

Kontakt os for nærmere oplysninger.

Holdtræning
Det vurderes af fysioterapeuten og dig i samråd, om holdtræning passer som led i din behandling/genoptræning. Holdtræningen foregår i salene i tilstødende SATS. Vores nuværende hold:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
10:30-11:30
Styrke
11:00-12:00
Styrke/balance
10:00-11:00
Funktionel styrke
15:30-16:30
FysioPilates
11:00-12:00
Balance/stabilitet
15:00-16:00
Ryghold
11:00-12:00
Balance, styrke,
kondition (neuro)
16:30-17:30
Nakke/skulder
15:30-16:30
GLAD-hold
knæ og hofter
15:00-16:00
GLAD-hold
knæ og hofter
15:45-16:45
Ryghold

Husk indendørs sko og træningstøj. Husk også gerne et håndklæde, hvis du sveder meget samt en flaske vand. Du kan omklæde i SATS og tage bad. Der er skabe til dit tøj, som kan låses af. Hvis du ønsker at benytte et skab, så husk en hængelås.

Hvis du kunne tænke dig at benytte wellness i SATS – så kræver det et medlemskab til SATS.

Superviseret selvtræning

Hvis du og din fysioterapeut bliver enige om, at du skal træne selv som led i behandlingen, så får du først en grundig instruktion af din fysioterapeut. Herefter får du et adgangskort til SATS, som vi har direkte adgang til, hvorpå det fremgår, hvornår du har den næste behandlingstid hos din fysioterapeut. Du kan kun træne frem til næste behandlingstid, hvor vi sammen laver status på træningseffekten. På den måde sikrer vi os som fysioterapeuter, at vi følger op på din træning under hele behandlingsforløbet.

Det kaldes “superviseret træning”, når du træner selv. Du scanner dit sundhedskort i fysioterapien og udfylder en træningsseddel, som du lægger i klinikkens reception, hver gang du træner. Vi afregner din træning sammen med næste behandling.

Når du træner i SATS skal du huske indendørs sko og træningstøj. Husk også gerne et håndklæde, hvis du sveder meget samt en flaske vand. Du kan omklæde i SATS og tage bad. Der er skabe til dit tøj, som kan låses af. Hvis du ønsker at benytte et skab, så husk en hængelås.

Hvis du kunne tænke dig at benytte wellness i SATS – så kræver det et medlemskab til SATS.

Husk, du kan kun træne selv i klinikkens åbningstid.

Vederlagsfri fysioterapi

Vederlagsfri fysioterapi kan ordineres af lægen ved specifikke diagnoser, hvor lidelsen er progressiv eller har medført et svært fysisk handicap.

På alle klinikker er der et økonomisk loft for, hvor mange ydelser vi må give i sygesikringsregi, men vi forsøger at tilrettelægge det fysioterapeutiske forløb efter individuelle behov – dog indenfor den økonomiske ramme, der er til rådighed.

Spørg os, hvis du ønsker dette uddybet eller ring til Region Hovedstaden. Læs evt. mere her.

Massage

Massage kan i nogle tilfælde indgå som del af en behandling, men vi tilbyder også at give massage som selvstændig behandling – hvilket så er uden tilskud fra sygesikringen.

Massage giver øget velvære og fjerner muskelspændinger.

Behandlingen udføres af uddannet fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende.

Pris: 25 minutter – 325 kr.

Hos virksomheder

Vi tilbyder fysioterapi/ergonomisk vejledning ude på virksomhederne:

– Individuel behandling – I har egen briks, eller vi tager en mobil med
– Ergonomisk vejledning/rådgivning om indretning af arbejdspladsen
– Foredrag
– Holdundervisning

Kontakt os for et tilbud.

Sid bedre – video
Vi har lavet en video med forslag til, hvordan man kan indrette sin siddende arbejdsstation, uanset om man arbejder på virksomheden eller på sin hjemmearbejdsplads. Håber, du får glæde af den:

Bestil tid på tlf: 43 99 25 08